2014. december 27., szombat

Üdvözlünk benneteket! Boldog karácsonyt!(mert ekkor írtuk első közös bejegyzésünket)

Örülünk , hogy végre elkezdhetjük a blog írást, mert már régóta terveztük.Az ötlet anyukánk fejéből pattant ki 2014 októberében, mivel látta, hogy élénken érdeklődünk  a történelem és a tudományok iránt. Blogunkban ezt a felhalmozott tudást szeretnénk Veletek megosztani, legjobb tudálékosságunk szerint :)

Kristóf, hármunk közül a legidősebb, a XVI-XIX. századi francia történelemre specializálódott. Ezen kívül a reneszánsz, barokk, rokokó, és klasszicista művészetek rejtelmeibe fog elkalauzolni Benneteket. Nem utolsósorban pedig a természetföldrajzzal és biológiával kapcsolatos érdekességeket fog megosztani veletek.



Olivér, a másodszülött, akinek számos érdeklődési területe is van: általános gazdaságtan, gazdaságföldrajz, sport, és érdekességek a világról. Ezek mellett kiváló rajzkészséggel rendelkezik, munkáit megcsodálhatjátok a blogon.

Triónk legifjabb tagja Marcell, akit kiváltképp érdekelnek a képregények, akciófilmek, a földrajz, a társasjátékok, s mikor nem ezekkel foglalkozik, az ókori világ csodáit tanulmányozza. Ha ezekben a témákban keresnél, fordulj bátran hozzá!


Ezek vagyunk tehát mi, várjuk szeretettel az érdeklődőket oldalunkon!

Szerző: Marcell,  Kristóf, Olivér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése